شغل آشپزي چه معايبي را به دنبال دارد؟
در جاهاي كوچكتر و كمتر رسمي، شرح وظايف كمك آشپز عمدتاً عملياتي است، يعني پخت و پز، مديريت تداركات و اطمينان از تميز و مرتب نگه داشتن آشپزخانه و حتي گاه تنها محدود به تهيه غذا است.
معايب شغل آشپز و كمك آشپز چيست؟
در كنار مزاياي يادشده، شغل آشپزي هم مانند تمامي مشاغل، معايب خاص خود را دارد. در كنار تمام زيباييها و تجربههاي جديد كه فرد بهدست ميآورد، اين شغل، خطرات خاص خود را نيز دارد.
شما مي توانيد براي مشاهده آگهي هاي استخدام كمك آشپز در بيمارستان، هتل و ... به كاريابي هاي مجازي مراجعه نماييد.
خطراتي مانند سوختگي يا بريدگيهاي عميق، بخش جداييناپذير اين شغل است. حمل وسايل سنگين، استفاده از دستگاههاي خطرناك، كار در فضاي بسيار كوچك، ايستادن به مدت طولاني، كم بودن وقت استراحت، ساعت كاري زياد، نبود تعطيلي، انتقادات مديريت و مشتريان و …. بخشي از معايب اين كار محسوب ميشود.
- شما مي توانيد مزاياي شغل آشپزي را نيز با كليك بر روي شغل آشپز و كمك آشپز چه مزايايي دارد؟ مشاهده نماييد.
نتيجه گيري
كافيست مهارت خود را به هر شكلي كه ميتوانيد به نمايش بگذاريد و خلاقيت داشته باشيد. خلاقيت تنها در آشپزي و غذا پختن نيست، گاه در نوع سرو غذا است. پس اگر زماني به شكل مستقل كار كرديد، حتما اين موارد را در نظر بگيريد.
منبع: آشپز و كمك آشپز كيست و چه وظايفي دارد؟
برچسب: